Αξίες

Οι Αξίες Μας


Στην Kouros, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα υποδειγματικές υπηρεσίες και ένα εξαιρετικό προϊόν. Να πρωτοπορούμε σε ό,τι κάνουμε, να ενθουσιάζουμε τους συνεργάτες μας και να εμπνέουμε τους ανταγωνιστές μας. Οι αξίες και αρχές που μας διακατέχουν είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων μας: 

1. Ποιότητα: Ό,τι κάνουμε το κάνουμε καλά, καλύτερα και τέλεια ώστε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των συνεργατών μας. Δεν παραδίδουμε ποτέ ένα έργο εάν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο "πριν" ώστε να μην απογοητεύσουμε "μετά". Είμαστε ταυτισμένοι με την λέξη ποιότητα και δίνουμε διαρκώς τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να το επιβεβαιώσουμε. 

2. Αξιοπιστία & Ειλικρίνεια: Κοιτάμε στα μάτια τους συνομιλιτές μας. Οι συνεργάτες μας ξέρουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε εμάς. Τεκμηριώνουμε τις επιλογές μας και στηρίζουμε τις αποφάσεις μας. Τηρούμε τις δεσμεύσεις και τις συμφωνίες μας, με κάθε κόστος. 

3. Υπευθυνότητα: Αναλαμβάνουμε πάντα τις ευθύνες των πράξεών μας. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να βρούμε άμεσα λύση όταν κάτι πάει στραβά. Εκφράζουμε την άποψή μας ακόμα και όταν αυτή πάει κόντρα στο ρεύμα. 

4. Σεβασμός: Σεβόμαστε τους εαυτούς μας, τους συναδέλφους μας και τους συνεργάτες μας. Αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και την ιστορία του κάθε οργανισμού. Ενδιαφερόμαστε για την εταιρία μας, προστατεύουμε την φήμη της και υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας. Συμπεριφερόμαστε όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται και τιμάμε εκείνους που μας τιμούν. 

5. Καινοτομία: Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να κάνουμε κάτι καλό ακόμα καλύτερο. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση πιο σύγχρονων πρώτων υλών και πιο αποτελεσματικών τεχνολογιών. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Δοκιμάζουμε το αδιανόητο και όταν πέσουμε κάτω, ξανασηκωνόμαστε και δοκιμάζουμε ξανά! 

6. Κοινωνική Ευθύνη: Δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον και την κοινωνία με την παρουσία μας αλλά αντιθέτως, προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Μας διακατέχει επαγγελματική ακεραιότητα και παίζουμε πάντα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Θέτουμε συνεχώς νέους στόχους για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και βοηθάμε τους συνεργάτες μας να κάνουν το ίδιο! Στηρίζουμε ομάδες που έχουν ανάγκη και θεσμούς που βοηθούν την κοινωνία. Και όποτε μας δοθεί η ευκαιρία, προβάλλουμε τις ενέργειές μας ώστε να εμπνεύσουμε και άλλους.

© KOUROS INTEGRATED SIGN SYSTEMS 2009