Οι άνθρωποι μας
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ / Οι άνθρωποι μας

Οι Άνθρωποί μας


Το ανθρώπινο δυναμικό της Kouros - οι συνάδελφοι και συνεργάτες μας - αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο στην ανάπτυξή μας. Είναι χάρη στους ανθρώπους μας που έχουμε εδραιωθεί ως οι πρωτοπόροι του κλάδου: μία δυναμική εταιρία με ένα φοβερό προϊόν, με διεθνή παρουσία σε 4 χώρες και με μία συνεχώς-διευρυνόμενη, πολυεθνική βάση ικανοποιημένων πελατών.

Στην οικογένεια της Kouros ανεβάζουμε συνεχώς ψηλότερα τον πήχη. Όπου είμαστε καλοί, προσπαθούμε να γίνουμε οι καλύτεροι. Και όταν τα καταφέρουμε...προσπαθούμε ακόμα περισσότερο ώστε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας! Οι άνθρωποί μας είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες με εμπειρία δεκαετιών στον χώρο των επιγραφών. Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με την εταιρική στρατηγική και τους επιχειρησιακούς στόχους της εταιρίας, εργάζονται με υπευθυνότητα και συνέπεια, καινοτομούν και δημιουργούν. 

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού στην εξέλιξή της, η Kouros παρέχει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, με προσήλωση στην ασφάλεια, στην εντιμότητα και στην αξιοκρατία. 

Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας

© KOUROS INTEGRATED SIGN SYSTEMS 2009