ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ντύσαμε το Ζάππειο Μέγαρο για την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ!

Για πέμπτη φορά μετά την προσχώρησή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, η Ελλάδα ανέλαβε ξανά, την 1η Ιανουαρίου, την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Και για πρώτη φορά, η Kouros ανέλαβε να "ντύσει" το Ζάππειο Μέγαρο - τον χώρο που θα φιλοξενήσει τις συναντήσεις και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εξάμηνης Ελληνικής Προεδρίας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας κατασκεύασε και τοποθέτησε τις εσωτερικές σημάνσεις, τα banners και τις ψηφιακές εκτυπώσεις που μετέτρεψαν το Ζάππειο Μέγαρο στον χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων του προγράμματος του Συμβουλίου της ΕΕ!

Οι επιγραφές μας είναι αυτές που θα σημάνουν τις αίθουσες του Ζαππείου ώστε να κατευθύνουν τους συμμετέχοντες μέσα στον χώρο! Οι εκτυπώσεις μας είναι αυτές που θα επικοινωνήσουν στους προσκεκλημένους τα μηνύματα της Προεδρίας και θα προβάλλουν στους επισκέπτες εικόνες από την ελληνική φύση και ιστορία! Και τα backdrops μας είναι αυτά που μπροστά τους θα φωτογραφηθούν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Ελληνικής Προεδρίας!


© KOUROS INTEGRATED SIGN SYSTEMS 2009